Adósságrendezés devizahitelesek számára

2010. okt. 25.
Adósságrendezés devizahitelesek számára

Egyre több ajánlat jelenik meg a piacon, amelyik kedvező lehet számunkra. A jelen pénzügyi helyzetben hatalmas segítségnek számítanak ezek a lehetőségek, hiszen megkönnyíthetik az életünket. E mellett pedig elhalványítja azon jövőképet, hogy teljesen eladósodjunk.

A hitelkiváltás menete igen egyszerű. Természetesen kérheti kollégáink segítségét is, akik megtalálják a legjobb hitelt és végigkísérik a folyamatot, hogy ezzel is pénzt és időt takarítsanak meg Önnek.

A folyamat több lépésből áll:

– Kapcsolatfelvétel és értékbecslés a pénzintézet által

– Előzetes hitelbírálat (nem végleges, ezáltal megtudhatjuk, mekkora kölcsönre van esélyünk és arról is tájékoztatnak, hogy ehhez mire van még szükségünk)

– Hitelbírálat és a választható termékek ismertetése

– Banki szerződés aláírása, valamint az adósságunk elismerése közjegyző előtt

A hitelkiváltás ezen formáját jelenleg két hazai banknál találhatjuk meg. Rengeteg előnye van, amennyiben ezt választjuk, így a hitelkiváltás még kedvezőbb lehet számunkra. Mivel elsősorban a devizahiteleseknek dolgozták ki, svájci frank, illetve euró alapon lehet igényelni, a folyósítás ezeken kívül történhet még forintban is.
A legnagyobb lehetőség, hogy a kölcsönünket párosíthatjuk élet,- vagy lakásbiztosítással:

– Az életbiztosítás lényege, hogy az összege a hitel összegével egyezik meg. A futamidő alatt csak a kamatot és a kezelési költséget kell törleszteni. A tőketartozást a biztosító felé fizetjük havidíjként.

– A lakásbiztosítást nem kell magyarázni. Ha netán történne valamilyen katasztrófa – ami manapság gyakori-, akkor ebből kaphatunk kárpótlást. Ennek sajnos van díja, kb. két-háromezer forint.

Sajnos mindennek ellenére előfordulhat, hogy késve, vagy egyáltalán nem tudunk fizetni. Még ilyenkor sincs veszve semmi. Késedelem esetén késedelmi kamatot számítanak fel nekünk. Nem fizetés esetén viszont akár az ingatlanunk is elveszhet. Ilyenkor érdemes segítséget kérni.

Hitelszakértőink folyamatosan az Ön rendelkezésére állnak, amennyiben további információkat szeretne megtudni a hitelkiváltásról. Kérdéseit akár itt a fórumunkon, akár személyesen, az irodánkban is felteheti.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!