Adósságrendező hitel igénylése akcióban?

2014. aug. 22.

Adósságrendező hitel igénylése akcióban?

Az adósságrendező hitelek alapja minden esetben ingatlanfedezet. Két funkciója van: egyrészt, ez alapján ítéli meg a pénzintézet a kölcsön összegét, más részről pedig biztosíték a bankoknak. Ennek oka, hogy nagyobb összeget tesz lehetővé, hiszen arra is használhatja, hogy több, jelenlegi kölcsönét egyetlen hitellé összevonva jelentősen, akár 50%-kal csökkenjen törlesztő részlete.

Példa:

  • Lakáshitele van, amelynek törlesztő részlete 33.456 Ft (a válság előtt), ez növekedett 48.607 Ft lett
  • Személyi hitel törlesztő részlet: 12.658 Ft.A kettő együtt már 46.114 Ft. Az elmúlt időszakban a lakáshitel törlesztő részlete (főleg a devizahitelé) akár a duplájára is emelkedhetett, tehát ez még tovább terheli a költségvetését, így az összesítés végül: 61. 245 Forint lett, amely szinte egy egész fizetést is “elvisz”.

Adósságrendező hitel igénylésével ez akár a felére is csökkenthető, mivel összevonva korábbi kölcsöneit (lakás és személyi hitel) már csak egy felé kell fizetnie, alacsonyabb törlesztő részletet, így a korábbi 61.245 Ft helyett 36. 437 forintot kell majd fizetnie. Amint láthatja a példából (nem ajánlat!) így jóval kedvezőbb lesz a törlesztő részlete.

Mennyivel csökken az Ön törlesztő részlete?

Használja az oldalon található adósságrendező hitelkalkulátort! A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegét kell megadnia és azonnal látni fogja a lehetőségeket. Deviza alapon is igényelhető, így nem kell az esetlegesen felmerülő árfolyamveszteséggel számolnia. A kalkulátor deviza alapú ajánlatokat is mutat, hogy garantáltan a legolcsóbbat tudja igénybe venni.

Mitől lehet még kedvezőbb az adósságrendező hitel?

Az időszakonként megjelenő akciók még lejjebb nyomják a tölesztő részlete nagyságát. Ennek keretében ugyanis elengedhetik a különböző járulékos költségeket, így nem kell számolnia pl.: a kezelési költséggel, vagy az adminisztratív díjakkal.

Milyen feltételekkel igényelhet adósságrendező hitelt?

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió forint között lehet.
  • Futamideje 30 év lehet maximum.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhető.
  • A felvehető hitelösszeg maximum az ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet.
  • Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehető hitelként.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek. Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni.

Csökkentse törlesztő részletét akár 50%-kal! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!