Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

2011. Már. 16.
Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

Az adósságrendező hitelek alapját ingatlanfedezet szolgáltatja. Azért fontos ez, mert ebben az esetben nagyobb összegű hitelt tud igényelni általa. Az adósságrendező hitelek funkciója, hogy meglévő kölcsöneit egyetlen, kedvezőbb hitellé vonja össze.
Ez által a továbbiakban nem kell többfelé fizetnie, csak egyet kell törlesztenie, amely kisebb, mint a korábbiak összege. Vagyis havi szinten jelentős megtakarításokat érhet el.

Használja az adósságrendező hitelkalkulátort!

Az oldal tetején találja. Használatával azonnal megkapja a várható törlesztő részletének nagyságát. Ehhez mindössze a futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságát kell megadnia. A kalkulátor több ajánlatot mutat Önnek, hogy a legkedvezőbbet tudja választani, mind forint (HUF), mind pedig deviza alapon (pl.: euró és svájci frank).

Az adósságrendező hitel feltételei:

 • A hitelfelvevő betöltötte a 18. életévét.
 • Az igényelhető hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között lehet.
 • A hitel devizaneme Forint (HUF), Svájci Frank (CHF) és Euró (EUR) lehet
 • Passzív BAR esetén legalább 2 év passzivitás esetén.
 • Aktív BAR listás nem kaphat hitelt, kivéve, ha be tud vonni tiszta – nem BAR listás – adóst.
 • Az elmúlt 3 hónapban meglévő hitele törlesztő részleteit határidőn belül fizette. Mindenhol fontos kitétel, hogy pontos hitelmúlttal rendelkezzen az igénylő. Vagyis, hogy ne legyen késedelmes, be nem fizetett törlesztő részlete.
 • Adósságrendező hitel esetén az ingatlan értékének maximum 75-80%-át érheti el az igényelt hitel.
 • Pótfedezet esetén akár az ingatlan értékének 100%-a is felvehető hitelként.

Milyen lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére?

 • Türelmi idős konstrukció: Ez azt jelenti, hogy a türelmi időszakban, amely 3 év, csak a hitelhez tartozó kamatot és kezelési költséget kell fizetni, a tőketörlesztést nem. Ez utóbbit csak a kedvezményes időszak letelte után kell elkezdeni fizetni, akkor viszont számolni kell azzal, hogy hirtelen jelentősen megnövekedik a törlesztő részlet összege.
 • Lineáris törlesztés: Ez elsősorban akkor előnyös, ha ki tudja fizetni az elején a magasabb törlesztő részletet. Ugyanis ennek lényege, hogy a törlesztő részlet állandó fix összegű tőkeösszegből és változó kamatot, illetve kezelési költséget kell fizetnie, deviza alapon. Így a törlesztő részlete folyamatosan csökken, mivel a kamatot mindig a fennálló tartozás után számolják ki, amely folyamatosan csökken.
 • Tehermentesítő konstrukció: Ez akkor előnyös, ha már nincs remény arra, hogy megtartsa jelenlegi hitelét, mert semmilyen könnyebbítés mellett nem tudja tovább fizetni kedvezőtlen törlesztő részleteit. Az ingatlan terhelő, lakáscélú hitelekre lett kidolgozva, vagyis ezt a korábbi hitelt teljesen felváltja egy új, kedvezőbb törlesztőjű hitel.

Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot! Váltsa hiteleit kedvezőbbre, van olcsóbb törlesztő részlet, cselekedjen most!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!