Adósságrendező hitel jelzáloggal

2014. okt. 01.

Adósságrendező hitel jelzáloggal

Az adósságrendező hitelek alapja minden esetben ingatlan. Ez azért fontos, mivel nagyobb összeg felvételét teszi lehetővé, így megfelelő biztosíték szükséges a pénzintézetek számára. 

Az adósságrendezés ugyanis nem más, mint hogy a korábbi, kedvezőtlen kölcsöneit egyetlen, alacsonyabb törlesztő részletre váltja, hogy megoldja fizetési nehézségeit, ehhez pedig jelzálog szükséges, melynek értéke van.

Váltsa kedvezőbbre!

Az adósságrendező hitelkalkulátornak ahhoz, hogy ki tudja számolni Önnek a legkedvezőbb törlesztő részletet, mindössze a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságát kell megadnia és megkapja a várható törlesztő részleteinek nagyságát. A kalkulátor a piacon található legkedvezőbb lehetőségeket mutatja meg Önnek, így azonnal össze is tudja hasonlítani, melyik esetben tudja megtakarítani a legtöbbet. A jelenlegi hiteléhez képest akár a felére, harmadára is csökkenhet a törlesztő részlet nagysága.

Az adósságrendező hitelek feltételei:

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió forint között lehet.
  • Futamideje 30 év lehet maximum.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhető.
  • A felvehető hitelösszeg maximum az ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet.
  • Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehető hitelként.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek. Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni.

BAR listások is igénybe vehetik?

Az adósságrendező hitelek feltételeinél az elsők között szerepelnek a BAR-listásokra vonatkozó követelmények, amelyek általában megnehezítik az igénylést, főleg azok számára, akik szerepelnek a listán.
Azok, akik a BAR listán aktív státusszal vannak fent, vagyis van tartozásuk, akkor kaphatnak kölcsönt, ha a hitelügyletbe be tudnak vonni egy olyan társat, aki egyáltalán nem szerepel ezen a listán. Az aktív státusz azt jelenti, hogy tartozása 90 napon túl fennáll, és még nem egyenlítette ki. A passzív státuszúak már jóval nagyobb mozgásteret kapnak, mivel őket kevésbé vizsgálják. A passzív státusz azt jelenti, hogy már kifizette a tartozást, vagyis az már nem “aktív”, de a rendszer 5 év után törli csak az adatokat.

Váltsa hitelét kedvezőbbre! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!