Adósságrendező hitel KHR listásoknak

2014. okt. 08.

Adósságrendező hitel KHR listásoknak

Az adósságrendező hitel igénylés esetén az egyik legfontosabb, hogy szerepel-e a Központi Hitelinformációs Rendszerben, egyszerűbben, a KHR listáján.

Két út

Jóval nehezebb a dolguk azoknak, akik a BAR listán aktív státusszal vannak fent, vagyis van fennálló tartozásuk, amely meghaladta a 90 napot.. A jelenlegi szigorítások következtében a legtöbb helyen elutasítással találkozhatnak. Ám némely pénzintézetnél esetlegesen akkor kaphatnak kölcsönt, ha a hitelügyletbe be tudnak vonni egy olyan adóstársat, aki egyáltalán nem szerepel ezen a listán, őt nevezzük tiszta adósnal.A lista másik része azokból áll, akik passzív tartozással rendekeznek, ők jóval nagyobb mozgásteret kapnak, mivel őket kevésbé vizsgálják. A passzív státusz azt jelenti, hogy már kifizette a tartozást, vagyis a kifizetés egy éven belül történt meg. -utána törlődnek a listáról, és ők tiszta lappal indulhatnak neki a hiteligénylésnek.

Alacsony törlesztő részletet szeretne?

Az adósságrendező hitelkalkulátor éppen ebben tud Önnek segítséget nyújtani. A kalkulátorral a törlesztő részletét tudja kiszámolni a leendő adósságrendező hitelének, a futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával. Ezen felül összehasonlíthatja a különböző ajánlatokat, hogy a legjobbat találja meg, akár devizában is.

Az adósságrendező hitel igénylés feltételei

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió forint között lehet.
  • Futamideje 30 év lehet maximum.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhető.
  • Az igényelt összeg maximum a fedezetként bevont ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek. Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni. Osztrák hitelek esetében nem szükséges jövedelemigazolás.
  • Fontos, hogy mind hitelkiváltásnál, mind pedig adósságrendezésnél a bankok figyelik az Ön hitelmúltját. A pontosan törlesztőknek jóval nagyobb az esélyük a pozitív elbírálásra.

Csökkentse törlesztő részletét akár 50%-kal! Vegye igénybe díjmentesen hitelszakértőnk segítségét, hogy garantáltan a legjobb konstrukciót tudja igénybe venni! Kattintson a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!