Adósságrendező hitel MKB

2010. nov. 05.
Adósságrendező hitel MKB

Eladósodott? Meglévő hitelét szeretné kiváltani? A legjobb ajánlatot keresi a piacon?
Íme egy lehetőség, az MKB-tól, az adósságrendező hitel.

A hitelkiváltás csakis ingatlanfedezet bevonásával lehetséges, folyósítása forintban történik. A felvehető összeg maximálisan: forint alapú hitel esetén az ingatlan értékének maximum 75%-a. Az értékek devizában: euró esetén 60%, svájci franknál pedig 45%. Pótingatlan bevonásával akár a teljes összeg felvehető. Az adósságrendező hitelt maximum 30 éves futamidőre lehet igényelni. Kamatperiódusa 1 év, tehát egy évig a bank garantálja a változatlan törlesztő részletet.

Hitelkiváltást csakis problémamentes törlesztésű kölcsön esetén igényelhetünk. A KHR (régebbi nevén BAR) listások is hozzájuthatnak az adósságrendező hitelhez. Aktív státusz esetén akkor van rá esélyük, ha be tudnak vonni egy olyan adóst, aki viszont egyáltalán nem szerepel a listán. Passzív státuszúak akkor kaphatnak hitelt, ha ez az állapot legalább két éve fennáll.

Az adósságrendező hitelek előnye, hogy többféle konstrukció közül lehet választani. A türelmi idős konstrukció azt foglalja magában, hogy az első időszakban az ügyfél csak kamatot fizet, tőketörlesztés nem történik. Így ebben az időtartamban jelentősen kisebb a törlesztő részlet. Amikor a kedvező időszak letelik, akkor elkezdődik a tőke törlesztése is, ilyenkor számolni kell azzal, hogy a havi részlet összege növekszik.
Másik lehetőség a lineáris hiteltörlesztés, ami azt jelenti, hogy minden hónapban azonos összegű törlesztést kell fizetni devizában, valamint a fennálló tartozás után számolt változó nagyságú kamatot. Így a részlet eleinte magasabb ugyan, viszont egyre csökken.

Adósságrendező kalkulátor segítségével számolja ki a várható törlesztő részleteit! Adja meg a felvenni kívánt kölcsön összegét, valamint a tervezett futamidőt! A kapott eredményt máris össze tudja hasonlítani a meglévő tartozásaival! A legjobb ajánlat megtalálásában segítünk; keressen minket fórumunkon, ahol a nap 24 órájába várjuk kérdéseit!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!