Adósságrendező hitel – a törlesztés így könnyen megy majd

2014. dec. 28.
Adósságrendező hitel – a törlesztés így könnyen megy majd

Az adósságrendező hitel lehetőségek között azért keresgélünk, hogy megtaláljuk azt a konstrukciót, amivel csökkenthetjük a havi költségeinket, ezért nagyon lényeges, hogy előnyös konstrukciót találjunk.

Adósságrendező hitel keresés az interneten

Az adósságrendező hitel esetében is a segítségünkre lesz a hitelkalkulátor, amelynek alkalmazásával megnézhetjük, milyen ajánlatokat kínálnak a bankok. A hitelkalkulátor össze is hasonlítja a bankok adósságrendező hitel lehetőségeit, így megnézhetjük, melyik miért előnyösebb, vagy kedvezőtlenebb. A havi törlesztőrészletek összegén felül a teljes hiteldíjmutatót is érdemes figyelnünk, hiszen ez mutatja meg, milyen költségei vannak az adott konstrukciónak. A legegyszerűbb megoldás, az interneten a hitelkalkulátor segítségével megnézni a konstrukciókat, ezután pedig online leadni a hiteligénylést. Az adósságrendező hitel esetében is gyors ügyintézésre számíthatnak az ügyfelek, általában egy napon belül felkeresik a banki szakemberek az ügyfélt, így rövid időn belül választ kaphat a kérdéseire és megtudhatja, mennyi idő amíg az adósságrendező hitelt megkapja.

Hasznos információk

A bankok az adósságrendező hitel kérelmezésekor a tartozásokat összevonják és ezeket ki is fizetik az adós helyett, így egy hitelt kell törlesztenie a későbbiek folyamán. A törlesztőrészlet összege így sokkal alacsonyabb lehet, mint amíg több hitelt törlesztett. Általában a futamidő is hosszabb lesz, ennek az az oka, hogy a törlesztőket így több részletre lehet elosztani és ennek köszönhetően kevesebbet kell fizetnie havi szinten a banknak. Az adósságrendező hitel csak a jól fizető adósok számára elérhető, akik több alkalommal késedelemmel fizettek, vagy esetleg már szerepelnek is a BAR listán, ezt a lehetőséget nem vehetik igénybe. Ennek az oka, hogy a bank nem vállalja a kockázatot, hogy az ügyfél nem tudja majd törleszteni a kölcsönét. Így jobb ha időben cselekszik és nem várja meg, amíg a hitelei fizethetetlenné válnak, az adósságrendező hitel az Ön anyagi problémáira is megoldás lehet!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az árlapot és megkeressük Önnek a legjobb adósságrendező hitel konstrukciót!

 

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!