Adósságrendező hitelkalkulátor 2011

2011. jan. 18.
Adósságrendező hitelkalkulátor 2011

Az adósságrendező hitelkalkulátor használatával több funkciót is igénybe vehet. Mindössze a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságát kell megadnia és megkapja a várható törlesztő részleteinek nagyságát.
A kalkulátor a legkedvezőbb ajánlatokat mutatja meg Önnek, így azonnal össze is tudja hasonlítani, melyik esetben tudja megtakarítani a legtöbbet. A jelenlegi hiteléhez képest akár a felére, harmadára is csökkenhet a törlesztő részlet nagysága. Előzetes hitelminősítést kérhet, amely által megtudhatja, mennyire hitelképes, azaz mekkora az az összeg, amelyet kölcsönként igényelhet.

Az adósságrendező hitelek különös fontossággal bírnak a jelenlegi helyzetben. A lakosság egy része eladósodott, alig tudja fizetni törlesztő részleteit, mivel a válság következményeként folyamatosan ingadoznak a devizák árfolyamai, amelyek módosítják a törlesztő részleteket, általában sajnos ez azt jelenti, hogy növekszik a részlet.
Az adósságrendező hitelek erre nyújtanak megoldást. Arra szolgálnak, hogy korábbi kölcsöneit egybevonják,így csak egyfelé kell a továbbiakban fizetnie, amely kedvezőbb, mint a korábbi törlesztő részleteinek összege.

Melyek az adósságrendező hitel feltételei?

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió forint között lehet.
  • Futamideje 30 év lehet maximum.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhető.
  • A felvehető hitelösszeg maximum az ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet.  – Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehető hitelként.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek. Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni. Osztrák hitelek esetében nem szükséges jövedelemigazolás.

Devizahitelt érdemes átváltani?

Nem feltétlenül, de ez az adósságrendező hiteltől is függhet. Mivel az árfolyam folyamatosan változik, nem érdemes a kockázatot vállalni. A 2010-es törvénymódosítások lehetővé teszik, hogy az adósságrendezés, hitelkiváltás céljára igényelt hiteleket devizában, azaz euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is lehessen igényelni.

Hol tud érdeklődni, amennyiben további kérdései vannak

Az oldal tetején található Ajánlatkérés gomb segítségével. A megjelenő űrlap beküldése után, hitelszakértőnk 12 órán belül garantáltan megkeresi Önt, hogy választ adjon minden, hitellel kapcsolatos kérdésére, konkrét ajánlatot is kérhet.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!