A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk Önnek az adósságrendező hitel kiválasztásában.

2014. dec. 23.
A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk Önnek az adósságrendező hitel kiválasztásában.

Az adósságrendező hitel lényege, hogy Ön megszabadulhat a meglévő banki kölcsöneitől, azáltal, hogy ezen megoldás mellett dönt. Az adósságrendező hitel költségei alacsonyabbak mint a más hiteleké, így a törlesztőrészletek is sokkal kisebbek lesznek.

Mi az adósságrendezés?

Az adósságrendezés azt jelenti, hogy a bank átvállalja az Ön meglévő kölcsöneit, ezeket visszafizeti és új hitelszerződést köt Önnel. Az adósságrendező hitel hosszabb futamidejű lesz és a havi törlesztőrészletek nagy mértékben csökkennek majd, így Ön sokkal kisebb törlesztőrészleteket kell fizessen. Az dósságrendező hitel akkor is jó választás, ha Ön több banknál rendelkezik, több féle hitellel, ez nem akadály az új szerződés megkötéséhez. Az azonban nagyon fontos, hogy a hitelminősítése megfelelő legyen, ez azt jelenti, hogy nem szerepelhet a KHR listán és rendelkeznie kell, igazolható havi jövedelemmel is. Az adósságrendező hitel gyorsan elintézhető, az ügyintézés nem tart heteken át, hiszen a banki szakemberek is tudják, hogy az ügyfeleknek gyors megoldásra van szükségük.

Hogy találjon adósságrendező hitel konstrukciót?

Ne ijedjen meg, nem kell a pénzintézeteket személyesen végigjárnia ahhoz, hogy a megfelelő adósságrendező hitel mellett dönthessen. A hitelkalkulátor azért van, hogy a segítségével megnézhesse a banki kínálatot és megismerhesse, melyik bank konstrukciója a legideálisabb az Ön számára. Az adósságrendező hitel kiválasztása után pár kattintással kérelmezheti is a kölcsönt, még az előzetes hitelbírálat is telefonon történik, így a bankba majd akkor kell személyesen elmennie, amikor beviszi a kért dokumentumokat és aláírja az adósságrendező hitel szerződését.

Havi költségeinek csökkentése könnyebb, mint azt remélné, az adósságrendező hitel lévén, Ön akár nagyobb összegeket is megtakaríthat minden hónapban. A kölcsön visszafizetése így sokkal könnyebb lesz és Ön nagy anyagi terhektől szabadulhat meg.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!