Gyorsított ügyintézéssel adósságrendező hitel igénylés

2014. aug. 29.

Gyorsított ügyintézéssel adósságrendező hitel igénylés

Az adósságrendező hitelek esetében, amikor már nagyon problémás a hitel fizetése, van lehetősége gyorsított ügyintézés igénylésére. Ez miért előnyös Önnek? A gyorsított ügyintézés igénybe vételével nem kell heteket, hónapokat várnia, hanem jóval hamarabb csökkentheti törlesztő részletei nagyságát és mennyiségét. Az adósságrendező hitel lényege ugyanis éppen az, hogy a jelenlegi több helyett egyetlen törlesztőt kelljen a továbbiakban fizetnie, amely alacsonyabb, mint a korábbiak összege.

Milyen feltételekkel igényelhet adósságrendező hitelt?

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió forint között lehet.
  • A felvehető hitelösszeg maximum az ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet. Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehető hitelként.
  • Futamideje 30 év lehet maximum.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhető.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek. Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni. Osztrák hitelek esetében nem szükséges jövedelemigazolás.
  • Hitelkiváltásnál a bankok elsősorban az hitelmúltját nézik. Amennyiben elmaradtunk a részletekkel, nem fizettünk, nem fogják megadni az adósságrendező hitelt. Csak olyan igénylőnek van esélye, akinek nincs elmaradása.
  • Azok, akik a BAR listán aktív státusszal vannak fent, vagyis van tartozásuk, akkor kaphatnak kölcsönt, ha a hitelügyletbe be tudnak vonni egy olyan társat, aki egyáltalán nem szerepel ezen a listán.

Melyik ajánlattal jár a legjobban, melyik a legkedvezőbb?

Az oldalon található adósságrendező hitelkalkulátor használatával mindössze pár kattintással megtalálja az Önnek legkedvezőbb ajánlatot. A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával azonnal megkapja a várható törlesztő részleteinek nagyságát. A kalkulátor több lehetőséget mutat Önnek, deviza és forint alapon is, így azt a törlesztő részletet tudja választani, amelyik a legolcsóbb Önnek.

Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot! Ne fájjon feje a halmozódó hitel részletek miatt, váltsa alacsonyabbra, kedvezőbbre, kattintson most!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!