50%

Adósságrendező hitel KHR listásoknak
2014. okt. 08.

Az adósságrendező hitel igénylés esetén az egyik legfontosabb, hogy szerepel-e a Központi Hitelinformációs Rendszerben, egyszerűbben, a KHR listáján.

Adósság rendező hitel összehasonlítás
2014. okt. 04.

Miért érdemes használnia az adósságrendező hitel kalkulátort? Az adósságrendező hitelkalkulátor használatával mindössze a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságát kell megadnia

Adósságrendező hitel igénylés előnyei
2014. Sze. 23.

        Az adósságrendező hitelek segítségével jelenlegi hitelét tudja kedvezőbbre váltani. Ez elsősorban a törlesztő részletén fog megmutatkozni, ami azt jelenti, hogy akár 50%-kal is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete!

BAR listásoknak adósságrendező hitel?
2014. Sze. 15.

Az adósságrendező hitelek feltételeinél az elsők között szerepelnek a BAR-listásokra vonatkozó követelmények, amelyek általában megnehezítik az igénylést, főleg azok számára, akik szerepelnek a listán.

Online igényléssel adósságrendezés
2014. Sze. 13.

Adósságrendezést gyorsított ügyintézéssel jelentősen lerövidítheti a hitel ügyintézés idejét, így nem kell heteket, hónapokat várnia, akár hamarabb is csökkentheti törlesztő részletét, akár 50%-kal!

Adósságrendező hitelek törlesztés nagyság
2014. Sze. 12.

Miért érdemes használnia az adósságrendező hitel kalkulátort? Az adósságrendező hitelkalkulátor használatával mindössze a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságát kell megadnia

Akciósan adósságrendező hitel igénylés?
2014. Sze. 11.

Az adósságrendező hitelek alapja minden esetben ingatlanfedezet. Két funkciója van: egyrészt, ez alapján ítéli meg a pénzintézet a kölcsön összegét, más részről pedig biztosíték a bankoknak.

Fedezet nélkül adósságrendező hitel igényelhető?
2014. Sze. 09.

Az adósságrendező hitelek alapja ingatlanfedezet. Ez azért fontos, mivel nagyobb összeg felvételét teszi lehetővé, így megfelelő biztosíték szükséges a pénzintézetek számára. Ez azért van,

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!