Adósságrendező hitel kalkulátor

Adósságrendező hitel forint alapon?
2014. okt. 19.

Az adósságrendező hitelek különös fontossággal bírnak. A lakosság egy része eladósodott, alig tudja fizetni törlesztő részleteit, mivel a válság következményeként folyamatosan ingadoznak a devizák árfolyamai,

Adósságrendező hitel munkanélkülieknek
2014. okt. 15.

Adósságrendezésű hiteleknél is fontos szerepe van a munkáltatói igazolásnak. Ugyan a pénzintézetek a folyószámla kivonatot is kérik, amely szintén tartalmazza a fizetését, így nemcsak a “bevételét” látják,

Adósságrendező hitel KHR listásoknak
2014. okt. 08.

Az adósságrendező hitel igénylés esetén az egyik legfontosabb, hogy szerepel-e a Központi Hitelinformációs Rendszerben, egyszerűbben, a KHR listáján.

Adósságrendező hitel jelzáloggal
2014. okt. 01.

Az adósságrendező hitelek alapja minden esetben ingatlan. Ez azért fontos, mivel nagyobb összeg felvételét teszi lehetővé, így megfelelő biztosíték szükséges a pénzintézetek számára. 

Adósságrendező hitel igényelhető devizában?
2014. Sze. 28.

A 2010-es törvénymódosítások változtattak a hitelezési feltételeken, szigorítások következtek be, így a leendő igénylők csak alapos mérlegelés után vágnak bele az igénylésbe.

Adósságrendező hitel igénylés előnyei
2014. Sze. 23.

        Az adósságrendező hitelek segítségével jelenlegi hitelét tudja kedvezőbbre váltani. Ez elsősorban a törlesztő részletén fog megmutatkozni, ami azt jelenti, hogy akár 50%-kal is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete!

Akciós adósságrendező hitel igénylés gyorsan
2014. Sze. 18.

Az adósságrendező hitelek alapja minden esetben ingatlanfedezet. Két funkciója van: egyrészt, ez alapján ítéli meg a pénzintézet a kölcsön összegét, más részről pedig biztosíték a bankoknak.

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!